3 Kasım 2008 Pazartesi

Uluslar arası arkadaşlık ödülü:



İlk olarak sevgili Hatice bana uluslararası arkadaşlık ödülünü yollamış.Sağolsun bende tek tek ismini yazamadığım blog arkadaşlarıma iletiyorum.

Uzun zaman oldu yine,araya giren engellemeden sonra anca bişeyler yazabildim.Benim günlük günlük olma yönünde çıkıp aylığa dönüşüyo galiba:)))

Beyza öyle bir çocuk oldu ki beş dakka fırsat vermemeye başladı.Ne zaman bilgisayar başına geçsek, masanın üzerine oturmak ister oldu.Sadece bilgisayar masasının üzerine otursa neyse mutfakta tezgah üzerine de oturup bütün bardakları önüne dizmeye bayılıyor.

Bilgisayar masasına oturmuş notlarını alan Beyza:)))










Geçen sene almıştık aslında uyku tulumunu büyük gelmişti.Bizim kız hiç örtmez üstünü gece on kere kalk ört anında açar.Bu sene tam oluyor ama bu kadar kalın giydirecek pek soğuk havada olmadı.
Bi gece denemek amaçlı giydirdim o gecede ateşlendi:( Bir daha giydirmeye korkar oldum.



Kendisi bayıldı ama, evin içinde koşturup durdu.Aynayada bakmayı ihmal etmedi.Üzerini değiştirdiğimde yada saçlarına bişeyler taktığımda hemen aynaya koşar.


4 yorum:

уαѕємin... dedi ki...

oyy p başına geçip notlarda tutulmaya başlanmış maaşallah maaşallah resimlerde ayrı bir güzel

öpüyoruz ;)

çise ve annesi... dedi ki...

slm Beyza'nın annesi bizi arkadaş listemize eklemişsin bizde sizi ekliycez sevgiler...

ozlemhan dedi ki...

Merhaba canım benide eklemişsin çok teşekkür edrim .Benim kızımda gece kolları hep dışarda yatıyor kışın napacam bilmiyorum.Kızın çok tatlı allah sana bağışlasın

Şekerci Butik dedi ki...

maşallah bir bilgisayar canavarı daha demek..:D

uyku tulumuyla çok şirin olmuş beyza..metehanda sürkeli açar üstünü o da tulumla uyumak zorunda... :)

sevgiler..