22 Aralık 2008 Pazartesi

Beyza bu aralar:

evde amcasıyla basket oynuyor......

sık sık dişlerini fırçalıyor....






babasıyla bilgisayar tamiri yapıyor....







annesinede böyle şirin pozlar veriyor...:)









14 Aralık 2008 Pazar

Uzun bayram arasından sonra tekrar bloğumdayım.Bayramı bayram tadında geçirdik.Beyza da her gün biyerlere gitmemizden pek hoşnut oldu.Evde babasıyla uzun vakit geçirme fırsatı buldu.Bugün banyo yaparken babaaa babaaa diye ağlıyordu.Sabah uyandığındada tüm evde babasını aradı durdu.
Babasıyla bilgisayar oyunu bile oynadı...

Bayramda çektiğim tek resim diyebilirim...
Bayram tatili sonunda büyük bir kaza atlattık.Beyza öğlen uykusunu beş dakka uyuyup uyanmıştı.akşam üzeri 18,30 civarı tekrar uyudu.Bende yatağına koyarken uyanacağını düşünüp kendi yatağımıza koydum.Aslında ilk defa yatmıyor bizim yatağımızda gece,öğlen uykularının yarısı bizim yatağımızda geçiyor.Neyse beyzayı yatırdıktan sonra bir film izlemeye karar verdik.Ben filme dalınca yaklaşık yarım saat sonra bir gürültü ardındada beyzanın çığlığıyla yerimizden fırladık.Evet benim minik kuşum yataktan düştü:((( O anı bir daha yaşamak istemem doğrusu.Görünürde bişey yok gibiydi ama bir türlü susmayınca dışarda bir kaç tur atıp eve döndük.Çok şükür gayet iyi . Artık bana büyük ders oldu.....



7 Aralık 2008 Pazar

5 Aralık 2008 Cuma

Beyza ya yaşını sorduğumuzda, bize bir diye cevap veriyor:)))

1 Aralık 2008 Pazartesi


Uzun süre oldu yine yazmayalı.Beyza büyüdükçe uslanıyormu yoksa dahamı yaramaz olmaya başladı anlamış değilim.Gece uykuları daha da düzensizleşti .Yemek yemesi düzensizleşti.
Kahvaltı anne sütü,
öğle anne sütü+çorba,
akşam üzeri anne sütü,
akşam anne sütü,
yatarken anne sütü,
gece boyu anne sütü.
Artık kendi yatağınada yatmaz oldu.Bişeylere dur deme zamanımız geldi galiba ama nasıl..........Acaba emme olayını bırakırsa bütün gece deliksiz uyurmu.?Yada yemesi düzelirmi.?Bensiz bir iki saatte olsa dururmu.?aklımı kurcalayan bu sorular karşısında hala emzirmeye devam ediyorum. Nasıl ayırıcam konusunda hiçbir fikrim yok.Bir keresinde karabiber denemiştim.Fıstığım ağlaya ağlaya emmeye çalışmıştı.Galiba önce kendim kararımı vermeliyim.Ama ben başından beri 2 yıl emzirmek istiyordum...Bu konuda tecrübeli annelerden yardım istiyorum.



Beyzaca :)))


borba=çorba

akkabı=ayakkabı

döz=göz

murnu=burun

aız=ağız

çaç=saç

duak=kulak

murta=yumurta

marna=makarna

durdu=dursun

bada=bas gaza

bebe=bebek

baba=babaanne

ana=anneanne