23 Kasım 2008 Pazar

18.Ay






18. ayımıza ait bir iki fotosu olsun istedim sadece.

18 Kasım 2008 Salı




Beyza bu görüntüde hemen hemen bir yaşındaydı.Son zamanlarda bütün eski videoları izler olduk.Beyza bilgisayarı açık gördüğü an Beyza Beyza diye çığlıklar atıyor.Hanımefendi kendi resimlerini ve videolarını izlemeye bayılıyor.En çok sevdiğimiz video daha doğrusu Beyzanın en çok sevdiği video bu.Bakalım siz beğenecekmisiniz.:)

17 Kasım 2008 Pazartesi

Beyza yine hasta:(




Geçtiğimiz cuma sabahı Beyza hafif ateşli uyandı.Hafif diyorum ama 38 derece civarındaydı.Hemen ateş düşürücü şurubunu verdim ateşi düştü.Öğle uykusundan sonra tekrar yükseldi bu sefer nerdeyse 39 olmuştu.Tekrar ilacını verdim ama Beyza inanılmaz derecede huysuzdu.Ateşi düşünce biraz kendisine geldi.Akşam iyiydi 11,00 gibi uyudu ama gece 02 civarı uyandı sürekli ağlıyordu,zaten ardından kustu.Bütün gece Beyza kucağımızda evin içinde dört döndük.Sabah soluğu hastanede aldık.


randevumuz olmadığı için bir saat kadar bekledik.Evden çıkmadan ateş düşürücü verdiğim için genel olarak iyiyidi.Sıra tam bize gelip odaya girmiştikki doktor bey acile çağrıldı.Beyza yı zaten odaya zor sokuyoruz birde üstüne doktoru bekledik.Neyse geldi muayenesini yaptı(tabi bunlar Beyzanın ağlaması hatta çığlıklar atmasıyla oluyo). sonuç olarak boğaz enfeksiyonu.2 tane iğne oldu Beyza, şimdi antibiyotik şuruba başladık.Dün ateşi vardı ama bugün çok şükür yükselmedi.Huysuzluğuda azaldı bakalım haftaya 18,ay kontrolü var.Boy kilo ne alemde görücez.

Gece babasının omzunda baygın bir şekilde dolaşırken.

8 Kasım 2008 Cumartesi

ordan,burdan...



Beyza nın çok severek oynadığı bilgisayar oyunu.Hangi tuşa basarsa bassın değişik efekler çıkıyordu.

Beyza bırakmak istemeyince bizde bir daha açmadık.





Mutfak tezgahına oturduğundan bahsetmiştim.Burdada foto makinesi için ağlıyor.Çirkin kızım benim:)))

Babasıyla konuşurken telefonu elimden aldı.Tabi geri almakta pek mümkün olmuyor.






Babası dayanamayıp kapatınca tepkisi böyle oldu:)))






3 Kasım 2008 Pazartesi

Uluslar arası arkadaşlık ödülü:



İlk olarak sevgili Hatice bana uluslararası arkadaşlık ödülünü yollamış.Sağolsun bende tek tek ismini yazamadığım blog arkadaşlarıma iletiyorum.

Uzun zaman oldu yine,araya giren engellemeden sonra anca bişeyler yazabildim.Benim günlük günlük olma yönünde çıkıp aylığa dönüşüyo galiba:)))

Beyza öyle bir çocuk oldu ki beş dakka fırsat vermemeye başladı.Ne zaman bilgisayar başına geçsek, masanın üzerine oturmak ister oldu.Sadece bilgisayar masasının üzerine otursa neyse mutfakta tezgah üzerine de oturup bütün bardakları önüne dizmeye bayılıyor.

Bilgisayar masasına oturmuş notlarını alan Beyza:)))










Geçen sene almıştık aslında uyku tulumunu büyük gelmişti.Bizim kız hiç örtmez üstünü gece on kere kalk ört anında açar.Bu sene tam oluyor ama bu kadar kalın giydirecek pek soğuk havada olmadı.
Bi gece denemek amaçlı giydirdim o gecede ateşlendi:( Bir daha giydirmeye korkar oldum.



Kendisi bayıldı ama, evin içinde koşturup durdu.Aynayada bakmayı ihmal etmedi.Üzerini değiştirdiğimde yada saçlarına bişeyler taktığımda hemen aynaya koşar.